Mijnwenspakket

Over ons

Wie zijn wij:

 

Vanuit onze passie voor kleur, creëren en decoreren is oorspronkelijk het idee voor de cadeauwinkel ‘Mijn Wenspakket’ ontstaan: met veel plezier bedachten en maakten wij originele cadeaupakketten naar thema of naar de specifieke wensen van onze klanten. Hiernaast breidden wij uit met losse cadeau artikelen, welke meer en meer in de richting van onze allereerste en oudste passie gingen: schitterende geschenken van edelstenen en mineralen…

 

Men zegt weleens: “Het bloed kruipt, waar het niet gaan kan…”, wat ons dan uiteindelijk ook het volgende heeft doen besluiten: wij zullen ons voornamelijk gaan richten op de verkoop van edelstenen en mineralen, en zullen de verkoop van cadeaupakketten een andere invulling gaan geven!

Thema pakketten als bijvoorbeeld ‘Uiltje knappen’, ‘Het koffieleutje’, ‘All about the shoes’ enzovoort, zullen (langzaam) uit het beeld verdwijnen, maar er zullen wel enige pakketjes voor in de plaats komen, die meer in dezelfde lijn van de ‘nieuwe’ richting liggen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan een edelsteen pakket(je) of aan de reeds bestaande mini wenspakketjes en schatkistjes. 

 

Echter, we willen ons voornamelijk gaan richten op de verkoop van de prachtige stenen zélf, en om ons daar voor de volle honderd procent op te kunnen richten,  zullen wij de thema pakketten - spijtig genoeg - uiteindelijk laten gaan…

Wij zijn en blijven een cadeauwinkel, dus elke bestelling zal, zoals u van ons gewend bent, uiteraard met zorg, feestelijk verpakt worden! Immers: Mijn Wenspakket, dat is (en blijft!) pas uitpakken!

 

Laat u betoveren door ons mooie assortiment ruwe en geslepen edelstenen!

 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons gerust op: info@mijnwenspakket.nl , altijd antwoord binnen 24 uur! (telefonisch zijn we slechts beperkt bereikbaar wegens andere werkzaamheden)

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel; aarzel niet, ons te laten weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn en/of waarmee wij uw koopbeleving kunnen optimaliseren!

 

 Mijn Wenspakket, dat is pas uitpakken!