Verzending en retouren

Verzending

Bij Mijnwenspakket.nl profiteert u binnen Nederland van de volgende standaardverzending:

DHL   

Voor bestellingen geplaatst met DHL betaalt u €5,75,- aan verzendkosten

PostNL   

Voor bestellingen geplaatst met PostNL betaalt u €6,50 verzendkosten.

Voor artikelen die door de brievenbus passen betaalt u €3.95. Dit wordt aangegeven op de productpagina wanneer dit voor een artikel geldt. Wanneer u een artikel dat door de brievenbus past bestelt i.c.m. een groter artikel dient echter €6,50 voor Post NL of €5,75 voor DHL betaald te worden. De twee artikelen worden dan namelijk samengevoegd tot één pakje.

DHL (België) 

Daarnaast profiteert u in België van verzending middel DHL. De kosten van deze zending bedragen  €11,75.

Standaardlevering

Als u voorradige artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal de volgende dag aan PostNL aangeboden. Dit betekent doorgaans genomen dat uw pakket binnen 48 uur geleverd wordt. Op dit moment kunnen wij helaas niet één dag leveringstijd garanderen door onze beperkte voorraad. Hier wordt uiteraard aan gewerkt. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 13:00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Mocht uw bestelling onverhoopt vertragen dan nemen we contact met u op.


*De leveringstermijn is alleen van toepassing wanneer u betaalt met iDEAL. Wanneer u betaalt door middel van bankoverschrijving zal de levering 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen, nadat uw betaling is ontvangen. Dit heeft te maken met de duur van een bankoverschrijving.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Mijn Wenspakket zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mijn Wenspakket geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijnwenspakket.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Helaas kunnen wij niet alle producten retourneren.

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. Denk hierbij aan reeds geopende flessen wijn en/of zakken met etenswaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 

 e. die snel kunnen bederven of verouderen;

 f.  die naar sigarettenrook ruiken;

Let op: producten die beschadigd, incompleet of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

 

Contactgegevens Mijnwenspakket

Stuur uw pakketten voldoende gefrankeerd op naar:

Mijn Wenspakket
Eilenbergstraat 216,
5011 EC,Tilburg

Nederland

info@mijnwenspakket.nl
0031 (0) 630590057
KVK 67166156 
BTW NL152045491B01